Nyomtatás

Állatpark nyílt Ráckevén

525

Újabb turisztikai látványossággal bővült a Csepel-sziget történelmi fővárosa, Ráckeve. A közel hét évszázados városi múltra visszatekintő, több országos jelentőségű műemlékkel, működő hajómalommal büszkélkedő településen nemrég egy állatpark is megnyitotta kapuit.

A simogatóval egybekötött létesítményben a nagyragadozókon kívül számos egyéb állatfaj is látható, köztük kis emuk, kis nanduk, törpemalacok, és a látogatók nagy kedvence, a féléves kislány teve, amelyik hívásra szívesen odabújik az emberekhez.

Hasonló létesítményekben nem megszokott érdekesség az sem, hogy az oroszlán és a tigris egy kifutóban látható.

Az állatpark, amelyet az Utazó Budapest Nagycirkusz alapított, számos egyéb produkcióval is szórakoztatja a nagyérdeműt.

Így tevegelés, pónilovaglás, cirkuszi kellékek kipróbálása, bohócműsor és egyéb interaktív programok is várják a vendégeket, akik a cirkusz megtekintése után a létesítmény szomszédságában álló csúszdás termálfürdőben is megmerítkezhetnek.

A következő hónapokban az állatállomány további bővülése várható. A park vezetője kenguru, kis oroszlán és zsiráfok beszerzéséről tárgyal hazai és külföldi állatkertekkel. allatescirkuszparkrackeve.hu

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek