Nyomtatás

Közel két évtized után új elnöke van a Magyar Fesztivál Szövetségnek

397

A Magyar Fesztivál Szövetség évi rendes közgyűlésén ezúttal tisztújításra is sor került, ami különleges eseménynek mondható, hiszen a közel két évtizede az elnöki posztot betöltő Márta István nem indult a megmérettetésen.

Elsőként az elnöki beszámolót hallgatta meg a tagság az elmúlt időszak történéseiről a leköszönő elnök előadásában. A gazdálkodásról szóló beszámolóban elhangzott, hogy a Magyar Fesztivál Szövetség évről évre erősödni tud pénzügyi tekintetben is. A közgyűlés egyhangúan fogadta el a beszámolókat, terveket - tájékoztatta lapunkat közleményében a szövetség.

A szövetség alapszabálya szerint a választott tisztségviselők mandátuma három évig érvényes, ez idő leteltével új tisztségviselőket választ a közgyűlés. A jelölési folyamat már augusztusban megkezdődött, melynek eredményeképp három elnökjelölt, négy alelnök jelölt és négy felügyelő bizottsági jelölt indult a választáson.

A jelöltek bemutatkozásai után következett a titkos szavazás, melynek eredménye a következő:

A Magyar Fesztivál Szövetség új elnöke Borsa Kata. Két alelnök segíti a következő három évben az elnök munkáját Horváth László és Szigetvári József személyében.

A teljes cikk: Közel két évtized után új elnöke van a Magyar Fesztivál Szövetségnek

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek