Nyomtatás

Óriás tűzfalfestmény Karikó Katalinról

211

A jövőt magyarok írják – ez a jelmondat kerül Karikó Katalin arcképe mellé azon az óriási tűzfalfestményen, amellyel a Brain Bar jövőfesztivál szervezői tisztelegnek a koronavírus elleni védőoltás kifejlesztésében meghatározó szerepet játszó tudós előtt. A budapesti Krisztina körúton készülő óriás falfestmény az idei Brain Bar előestéjére készül el.

A Brain Bar Forbes.hu-nak eljuttatott közleménye szerint a Brain Bar célja a magyar fiatalok ambícióinak erősítése, bátorításuk a jövő aktív alakítására.

„Évről évre olyan példaképeket hozunk a fesztiválra, akik inspirálhatják őket ebben, néha azonban a példaképek itt járnak közöttünk.Karikó Katalin tudományos teljesítménye mellett azzal is óriási szolgálatot tesz Magyarországnak, hogy bizonyítja a következő generációnak, ott van a helyünk a 21. század megformálói között”, közölte az akció kapcsán Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója.

A szervezők elmondták, hogy az akció Karikó Katalin számára is meglepetés lesz. A festményt a tűzfal festményekben sokéves tapasztalattal rendelkező Színes Város csapata tervezte és készíti.

| Forrás: turizmusonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek