Nyomtatás

Szeptemberben jön a Schumacher-film

503

A Netflixen debütál a hétszeres világbajnok legenda családja által is támogatott dokumentumfilm.

Nemes egyszerűséggel Schumacher címmel kerül fel majd a Netflixre szeptemberben az az alkotás, mely bemutatja a pilóta útját a kezdetektől a csúcsig. A filmben ritkán látható interjúk is felbukkannak majd, de korábban még soha nem látott archív felvételekkel is találkozhatnak majd a nézők.

Ez lesz az első olyan, Michael Schumacherről készült alkotás, mely a család beleegyezésével, illetve közreműködésével készül. A filmben megszólal majd a feleség Corinna, a gyerekek, Gina és a Haas Forma-1-es csapatát erősítő Mick, valamint a testvér Ralf is, aki hat futamgyőzelmet aratott a királykategóriában.

Korábbi csapatfőnökök és rivális pilóták is szerepet kapnak majd, köztük Damon Hill, Mika Häkkinen és David Coulthard. A film eredetileg már két évvel ezelőtt megjelent volna, ám előbb egy csúszás, majd a koronavírus-járvány miatt szeptember 15-re tolódott a premier.

| Forrás: vezess.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek