Nyomtatás

Újabb fürdő nyitja meg medencéit – Szombaton nyit a Parkfürdő

917

Június 12-én, szombat reggel 9-kor újranyitja medencéit a sóstói Parkfürdő is, így teljessé válik a nyíregyházi fürdőkínálat. A nyíregyházi fürdő számára jó hír, hogy nemrég Szlovákia és Magyarország kétoldalú megállapodást kötött, így már várhatják és fogadhatják a szlovák vendégeket is.

Változatlan áron, megszépült környezetben fogadják mindazokat a vendégeket, akik a rendelet értelmében védettségi igazolvánnyal rendelkeznek.

Nyíregyházán már nyitva van a Tófürdő, a Júlia, az Élmény-, illetve a Parkfürdő 50 méteres medencéje, szombattól pedig a többi egység is csatlakozik hozzájuk és várja a fürdőzni vágyó vendégeket. Az időjárás is ezúttal úgy tűnik, kegyes lesz hozzánk. A nyíregyházi Parkfürdő nyitásáról a vezérigazgató adott interjút a helyi Híradónak:

„Hála Istennek, Nyíregyházán sok fürdő van, úgyhogy minden hétre jut egy fürdőnyitás. Hétvégén megnyit a Parkfürdő is, az Aquarius Élmény – és Parkfürdő most már teljes egészében látogatható lesz. Amivel kedveskedünk – általában mindig a Gyermeknap környékére szoktuk időzíteni ezt a nyitást – úgyhogy nálunk most hétvégén is Gyereknap lesz. Szombaton és vasárnap minden 10 év alatti gyerek ingyen látogathatja az Élmény – és Parkfürdőt. A szülőktől csak annyit kérünk, hogy a gyerek lakcímkártyáját hozzák magukkal, mert az alapján tudják igazolni a gyerek életkorát. Lényegében a szezonban jelenleg ugyanazok a szabályok érvényesek a Parkfürdőre is, mint az Aquarius Élményfürdőre.”-tájékoztatott Dr. Podlovics Roland, a Sóstó – Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

„Természetesen a szokásos karbantartási munkákat elvégeztük. Elég nagy medencéket kezelünk, nyilvánvalóan itt a medence csempeburkolatok javítását, a fugázásokat elvégeztük. Ami fontosabb, hogy a gyermekmedence környezetében a régi Robinson-sétány átalakult, most egy akvárium várja a gyerekeket kis játszótérrel. Igyekeztünk minél nagyobb napozófelületeket kialakítani. A szülők érthető igénye, hogy minél közelebb tudjanak lenni a medencéhez, felügyelni tudják a gyermeküket.” – mondta a fürdő vezérigazgatója.

(Forrás: spabook.net)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek