Nyomtatás

Tarol az ablakcsere 50% támogatással

337

Az elmúlt öt évben nem készítettek annyi árajánlatot, mint az idei év első hónapjában a Top Türen cégcsoportnál, ami azt jelzi, hogy sokan tervezik a Lakásfelújítási támogatással megújítani az otthonuk nyílászáróit. Évente 10-15 százalékos bevételnövekedésre számítanak a magyarországi nyílászárógyártók a következő években, köszönhetően a most már a felújításokra is kiterjedő új Otthonteremtési támogatásoknak.


Ablakcsere ár csökkenés! Használja ki hatékonyan az 50%-os állami támogatást! Gyors ajánlatkérő és kapcsolat ide kattintva érhető el.

Már januárban érzékelhető volt a beruházók érdeklődése, az elmúlt öt évben nem készítettek annyi árajánlatot, mint az idei év első hónapjában – közölte a Top Türen cégcsoport alapítója és többségi tulajdonosa, Balogh Tamás.

Míg az elmúlt néhány esztendőben inkább az újépítésű ingatlanok miatt volt kereslet az ablakokra, ajtókra, addig a most induló felújítási támogatásoknak köszönhetően a használt ingatlanok korszerűsítése még inkább fellendíti az értékesítést.


Ablakcsere 50% támogatás, csökkentsen az ablakcsere áron, gyors ajánlatkérés, egyszerűen itt

A szakember úgy látja: a következő két-három évben minden esztendőben 10-15 százalékkal növekedhet az ágazat bevétele. Mindezt segítheti az is, hogy Nyugat-Európában a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság jobban érintette az építőipart, nagyobb visszaesést okozva, de ez a helyzet szerencsés módon felértékeli a magyarországi termékeket.

(Forrás: csok-otthonteremtesi-kedvezmenyek.blogspot.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek