Nyomtatás

Megkezdődött az új MOL Bubi biciklik tesztelése

448

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint "gőzerővel" szerelik össze az új MOL Bubi bicikliket a Csepel Zrt. üzemében, és hamarosan a nagyközönség is találkozhat a modern kerékpárokkal, amelyeket március 1-től tesztelnek.

A Budapesti Közlekedési Központ bejelentette, hogy már 100 új kerékpárt összeszereltek, az elkövetkező hetekben pedig további 400 kerékpár készül el Csepelen.

A sajtóközlemény megemlíti, hogy "a defekttűrő, fújt gumikkal felszerelt új bringákkal könnyebben és gyorsabban lehet haladni, az egyszerűbb használatot pedig okoslakat biztosítja."

Az új kerékpárhoz pedig nem csak új weboldal készül, de egy új applikáció is érkezik majd, amelynek segítségével egyszerűbben és gyorsabban lehet majd regisztrálni és felvenni a MOL Bubi bringákat.

A bringák tesztelése hétfőn kezdődött, melyet a Csepel Zrt. végez a gyűjtőállomásokon, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy hibátlanul működik például az adatkommunikáció, azaz a kerékpár felvétele és leadása.

Március 17-től várhatóan megkezdődnek a vállalkozói folyamattesztelések, amikor már nemcsak a bérlést, de a regisztrációt, a fizetést és az ehhez kapcsolódó folyamatokat is ellenőrzik.

Ha minden rendben működik, illetve a teszteken észlelt esetleges hibákat kijavították, várhatóan még tavasszal elindul a próbaüzemi tesztelés.

Ennek célja, hogy a valóshoz hasonló terhelés alá vessék a rendszer és megteremtsék a hibátlan működés feltételeit - írták.

A próbaüzem végére már 800 kerékpár várja az üzembehelyezést, további 400 kerékpárt az "élesüzem" indulását követő négy héten belül állítanak üzembe - közölte a BKK.

A Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó Zrt. az egyetlen olyan cég ma Magyarországon, amely teljes körű kerékpárgyártással foglalkozik.
Az 1928-ban Weiss Manfréd által alapított gyár az államosítást követően a Csepel Művek részeként működött tovább és gyártotta a jól ismert Csepel bicikliket.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek