Nyomtatás

Budapesti művészek üzennek az oltás fontosságáról

300

Ónodi Eszter, Winkler Nóra, Mácsai Pál és Fischer Iván is a koronavírus elleni védőoltás fontosságáról üzen Budapest új kampányában, melyet a Budapest Brand Nonprofit Zrt. készített.

A színházak és koncerttermek lassan egy éve üresen szunnyadnak, a korlátozások feloldásához pedig az szükséges, hogy minél többen beadassák maguknak a koronavírus elleni vakcinát.

„Az újranyitás közel van, az oltás beadásával pedig végre mi is tehetünk azért, hogy ismét színpadok előtt ülhessünk – együtt, biztonságban" – üzeni a kampány.

A főváros új kampányában a kulturális élet, a sport és a vendéglátás kiemelt szereplői hívják fel a figyelmet a koronavírus elleni védőoltás beadatásának fontosságára – írta a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Budapest Brand Nonprofit Zrt.

A kampányra született film legfontosabb üzenete, hogy csak együtt tudjuk legyőzni a koronavírust és visszakapni a korábban megszokott életünket. Azt, amikor még lehetett színházba, moziba, múzeumba, étterembe vagy sporteseményekre járni.

Most a védőoltás a kulcs, ami kitárja előttünk ezt az ajtót. A videóban olyan népszerű művészek is megfordítják Budapest kultikus helyszínein a zárva táblát, mint Ónodi Eszter, Winkler Nóra, Mácsai Pál vagy Fischer Iván, szimbolikusan újranyitva ezzel a budapestiek kedvelt helyeit.

Az oltás a társadalmi szolidaritás gesztusa – emeli ki az Örkény Színház igazgatója, Mácsai Pál, aki a vakcina beadását inkább közösségi feladatnak, és nem az egyén feladatának tartja. Winkler Nóra a látogatók nélküli, kihalt Kiscelli Múzeumból, Gerendai Károly üres étterméből, Ónodi Eszter pedig a Corvin Mozi sötét és üres nézőteréről üzen. A labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a magát félig magyarnak valló Marco Rossi a Kelen SC sportpálya öltözőjéből üzen magyarul, alig várva, hogy a sportpályák is megteljenek újra élettel és nézőkkel.

Legyen vége a bezártságnak, és nyissuk ki együtt Budapestet! – zárja a filmet reménykeltő mondatokkal Kulka János mindenki által kedvelt hangja, még inkább hangsúlyossá téve a védőoltás fontosságát támogató üzenetet.

A kampány filmje itt tekinthető meg:

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek