Nyomtatás

Találkozott már ezekkel a fura videókonferencia viselkedésekkel?

250

A Behavox cég 3000 amerikai, brit és kanadai felhasználó körében végzett felmérése különös viselkedéseket tárt fel a videókonferenciák résztvevői körében, amelyek alááshatják a vállalati kultúrát.

A válaszadók közel ötöde számolt be arról, hogy a videókonferenciákon egyes alkalmazottak nem megfelelő öltözetben vettek részt. Kilenc százalékuk látott hiányosan öltözött kollégát, 6 százalékuk pedig teljesen meztelen embereket. Két százalékuk figyelt fel arra, hogy a háttérben meztelen vagy részben meztelen emberek vonultak el vagy tartózkodtak. Kilenc százalékuk fedezett fel sértő vagy rasszista tárgyakat a kollégák otthonában.

A felmérés válaszadóinak 19 százaléka látott olyan személyeket a konferenciák során, akik nem voltak jogosultak a részvételre, míg 16 százalékuk alkoholt, 2 százalékuk pedig kábítószert fogyasztó személyekre figyelt fel. A további nem helyénvaló viselkedések között megtalálható volt a trágárság (10 százalék), a zaklatás (8 százalék), a rasszista megjegyzések (7 százalék) és a szexuális zaklatás (93 százalék).

(Forrás: itbusiness.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek