Nyomtatás

Mától ismét nyitva áll a hévízi Fürdőház terápiás részlege

192

2021. február 17-től, azaz a mai naptól újra fogad vendégeket a Festetich Fürdőház terápiás részlege.

A Hévízi Tófürdő Facebook-posztban számolt be arról, hogy februártól újraindulnak a kezelések a Fürdőházban, ahol kedvezményes ajánlatokkal várják a felfrissülni vágyókat. Mivel a szállások jelenleg kizárólag üzleti céllal érkező vendégeket fogadhatnak, a lehetőség inkább a környékben lakóknak érdekes. A Tófürdő továbbra is zárva tart.

A közvetlenül a Tófürdő partján található Festetics Fürdőház wellness- és terápiás centrum a prevenciós törekvéseket előtérbe helyezve nyitotta meg kapuit. A fürdőkomplexum a fiatalabb generációknak is széleskörű rekreációs és wellness szolgáltatásokat biztosít. A négycsillagos szállodai színvonalnak megfelelő, háromszintes épületben wellnessrészleg, szauna, gőzfürdő, jégfürdő, sóbarlang és medencék találhatók, emellett modern terápiás illetve szépészeti részleg, azaz hidroterápia, masszázs, szépségszalon, iszapkezelők és mozgásterápia is várja az idelátogatókat, olvasható a heviz.hu weboldalán.

(Forrás: travelo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek