Nyomtatás

Félezer film lesz elérhető a Mecenatúra Mozival

366

A következő hetekben 324 újabb rajz-, dokumentum- és játékfilmmel bővül a Mecenatúra Mozi kínálata, így több mint 560 film lesz elérhető – tudatta közleményében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága.

A Mecenatúra Mozi honlapján különböző témájú és műfajú művek lesznek elérhetők, felkerülnek például a Csupipupi rajzfilmek epizódjai, az Élő templomok-dokumentumfilmek és a nyugdíjazás problémáját körbejáró Megszállottság is – közölték.

A médiatanács az általa és jogelődje által korábban támogatott műsorszámokból olyan válogatást kíván elérhetővé tenni a Pályázati Tükrön belül, amely mindenki számára szabadon megtekinthető. A grémium célja többek között az, hogy elősegítse a hatékonyabb tanulást és a szabadidő hasznosabb eltöltését az oktatási, karitatív vagy kulturális intézmények diákjai, valamint az idősek és az állami gondoskodásban élők számára – írták.

A tájékoztatás szerint a Mecenatúra Moziba kiválasztott filmeket a televíziók korábban több ismétléssel közszolgálati műsorszámként mutatták be, szabad elérésüket pedig a Nemzeti Audiovizuális Archívum (NAVA) biztosítja.
A grémium a szolgáltató kérelmére hozzájárult ahhoz, hogy a Karc FM Média Kft. a Nagykanizsa 100,7 MHz frekvencián legkésőbb 2021. január 27-éig kezdje meg közösségi jellegű médiaszolgáltatását – olvasható még a közleményben.

(Forrás: magyarnemzet.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek