Nyomtatás

Új uszoda nyílik Budapesten

416

Budapest új, 1300 négyzetméteres, több medencéből álló uszodával gazdagodik. Az 1,9 méter illetve 0,8 méter mélységű medencéket 2021 év elején adják át a Gazdagréti Szent Angyalok Plébánia mellett.

“A monolitikus hatású épület jól illeszkedik a városias környezetbe. A tető a bejárati homlokzat felett emelkedő ívben tör fel, amely mögött a gépészeti egységek helyezkednek el. A különleges kialakítású tetőforma nem véletlen, feladata, hogy „elrejtse” a padlástér gépészeti elemeit.” – számol be a fejlesztésről a Magyarepitok.hu

A Gazdagréti Uszoda épületét és annak közvetlen környezetét várhatóan 2021. március végére – határidő előtt – átadják a megrendelő BMSK Zrt-nek. Ők a tulajdonosai többek között a Papp László Budapest Sportaréna és a Széchy Tamás Uszoda létesítményeinek is. Utóbbit az MNSK üzemelteti, ők azok, akik idén átvették a BGYH-tól a Dagály fürdőt is.

(Forrás: spabook.net)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek