Nyomtatás

Új Cinema City VIP a Mammutban

972

Több hónapos átalakítási munkálatokat és bezárást követően, október 1-én a Cinema City megnyitotta első VIP moziegységét a budai oldalon lévő Mammut Bevásárló és Szórakoztató központban.

A 880 fő befogadására képes, 5 termes Mammut II. multiplex mozi decemberi nyitását követően a Cinema City egy további 5 termes filmszínházat hozott létre a Mammut I. 3. emeletén 772 látogató részére, valamint egy 3 termes VIP részleget, mely további 185 fő befogadására alkalmas. Minden moziterem a legkorszerűbb technikával lett felszerelve. A Mammut I-ben található egyik terem 89 fős befogadóképességével és 63 négyzetméteres vásznával a Cinema City közép-kelet európai hálózatának legnagyobb egysége. A Cinema City VIP speciális moziélményt garantál 2 vagy 3 dimenziós vetítéssel, teljeskörű büfémenüvel, mely meleg ételeket, salátákat, desszerteket és korlátlan mennyiségű üdítőt vagy alkoholos italt tartalmaz.

“A kényelemre, a designra és a minőségi szolgáltatásokra koncentrálva – továbbra is betartva a központba belépők egészségét és biztonságát szolgáló intézkedéseket- a Cinema City kiemelkedő moziélményt nyújt családok, párok, baráti társaságok és vállalatok részére. Örömmel tölt el, hogy mostantól mindkét, a NEPI Rockcastle tulajdonában lévő bevásárlóközpontban, elérhető a VIP moziélmény. Biztosak vagyunk benne, hogy ez tovább fokozza a látogatói élményt központjainkban.” – mondta el Balla Erna, a NEPI Rockcastle magyarországi vagyongazdálkodási vezetője.

“A VIP koncepció sikeressége miatt, a Mammut I-ben található Cinema City kiváló választás azok számára, akik kiemelkedő élményre vágynak. A szakács által készített friss ételek, a korlátlan büfémenü, a kellemes előtér és az egyedülálló, állítható háttámlájú és lábtartójú bőrfotelek kényelme is fokozza az all-inclusive moziélményt.” – mondta el Buda Andrea, a Magyar Cinema Kft. marketing és PR vezetője.

“A Cinema City a legkiemelkedőbb szolgáltatásra fókuszál minden mozijában. Ennek érdekében számos olyan megelőzési protokollt vezettünk be, mely a látogatók biztonságát szolgálja. Ilyen például, a családok közötti üres székek kihagyása, az arcmaszk kötelező viselete a látogatók és a dolgozók számára egyaránt és a kihelyezett kézfertőtlenítők javasolt használata. Támogatjuk továbbá az on-line jegyvásárlást és a korábbi önkiszolgáló rendszer helyett, most a dolgozók közvetlenül szolgálják ki a látogatókat. A decemberre várható kasszasikerek (pl. Wonder Woman 1984 vagy a Death on the Nile) megérkezéséig főként magyar gyártású filmeket vetítünk valamint független filmstúdiók által késztett filmeket.” – tette hozzá a szakember.

A Cushman & Wakefield a Mammut Bevásárló és Szórakoztató központ üzemeltetője.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek