Nyomtatás

Bővült az MKB Bank termékpalettája: új Széchenyi Turisztikai Kártya és Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz

381

Mai napon az MKB Bank kínálatában megjelent a Gazdaságvédelmi Akcióterv keretében kialakított Új Széchenyi Kártya Program két újabb konstrukciója, melyek célja a COVID járvány kedvezőtlen hatásainak mérséklése, valamint források biztosítása a turisztikai és az agrárágazatban.

Az Új Széchenyi Kártya Program termékei – a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel, a Széchenyi Likviditási Hitel és a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz – idén május óta érhetőek el az MKB Banknál. A program célja azonnali likviditási, valamint fejlesztési források biztosítása a hazai vállalkozások számára. Ma két új termékkel bővült a kínálat: a Széchenyi Turisztikai Kártyával és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusszal.

A Széchenyi Turisztikai Kártya a turisztikai és vendéglátás szektorban működő hazai kis- és középvállalkozások számára nyújt 0% kamatozású hitelt akár 3 éves futamidő mellett, maximum 250 millió forint összegig. Az érintett ágazatokban működő vállalkozások a kiemelt mértékű állami támogatásnak köszönhetően kedvezményes feltételek mellett juthatnak forráshoz. A vállalkozások hitelhez jutását a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása segíti elő.

Az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz bevezetésével az MKB Bank a mezőgazdasági vállalkozások számára már nemcsak likviditási, hanem fejlesztési célokhoz is kedvező támogatású finanszírozást biztosít. A beruházási hitel keretében akár 1 milliárd forint összegű hitelhez juthatnak a gazdálkodók, maximum 6 éves futamidő mellett. Az állami támogatásnak köszönhetően a hitelfelvevő által fizetendő kamat mértéke csupán 0,5%. Az agrárvállalkozások hitelhez jutását az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége könnyíti meg. Az MKB Bank és az MKB Agrárpartner széles portfóliójával és teljes körű szolgáltatásokkal segíti az agrárvállalkozásokat.

A KAVOSZ Zrt. koordinálása mellett kialakított új finanszírozási lehetőségek hatékony segítséget biztosíthatnak a vállalkozások számára annak érdekében, hogy visszatérhessenek korábbi üzletmenetükhöz és növekedési pályájukhoz.
Az MKB Bank digitális fejlesztéseinek köszönhetően tanácsadóink az MKB VideóBANK-on keresztül – közvetlen, személyes találkozás nélkül, online módon – is az ügyfelek rendelkezésére állnak. Emellett már 13 fiókunkban biztosítja a digitális időpontfoglalás lehetősége azt, hogy sorban állás nélkül intézhessék ügyeiket.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek