Nyomtatás

Willy Wonka is irigykedne: megnyílt a világ legnagyobb csokimúzeuma Svájcban

349

Nemcsak a világ legnagyobb csokoládémúzeumát nyitotta meg néhány napja Zürichben a Lindt, de mostantól a svájci vállalaté a világ legnagyobb csokiszökőkútja és csokiboltja is, írja a Travel+Leisure.

Aki eddig azon sajnálkozva nézte szomorúan a Charlie és a csokigyár című filmet, hogy milyen kár, amiért a valóságban ilyen hely nem létezik, élete legboldogabb napjára ébredhetett szeptember 13-án. A Lindt Home of Chocolate (A Csokoládé Otthona) nevű hatalmas csokimúzeuma igazi hiánypótló intézmény lett minden édesszájúnak.

Az interaktív múzeum a termeléstől egészen az előállításig részletesen bemutatja a csokoládékészítés fortélyait, részletesen kitérve a svájci csoki történetére.

A Chocolateria névre keresztelt étteremben mindenki az ízlésének megfelelő édességet állíthatja elő egy rövid csokikészítő tanfolyam segítségével, miközben a Lindt gyártási folyamataival is megismerkedhet.

Aki még bírja gyomorral, benézhet a desszert tesztelő szobába is. A múzeum kávézója pedig egy kis pihenőt biztosít az ízlelőbimbóknak és a gyomornak a folytatás előtt.

(Forrás: szeretlekmagyarország.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek