Nyomtatás

Különleges bútorok jönnek jövőre az IKEA-tól

285

Az IKEA bejelentette, hogy az Asus ROG (Republic of Gamers) márkával közösen kifejezetten játékosok számára tervezett bútorokkal és kiegészítőkkel fognak előrukkolni. Ráadásul nem is csak egy-két darabról van szó: körülbelül 30 különféle berendezést terveznek a kollaboráció keretén belül piacra dobni.

Ugyan pontos információkkal még nem szolgáltak arról, hogy mit lehet várni, azért nagy eséllyel sejthető, hogy megfizethető, a gamerek kényelmét segítő bútorokról és kiegészítőkről van szó – egyértelműnek tűnik például a gamer székek és számítógép asztalok érkezése. Ezek azért jellemzően elég borsos árcímkével ellátott termékek, a svédek viszont a tajvaniakkal összefogva minden bizonnyal próbálnak majd olcsóbb alternatívát nyújtani.

A termékeket jövő év februárjától kezdik el elérhetővé tenni a bútorgyártó áruházaiban, elsőként Kínában, a világ többi országában pedig csak októbertől. Az IKEA közleménye szerint a termékekért a sanghaji fejlesztési központjuk felel, és nem csak az Asus vesz részt a folyamatban, de profi játékosok, e-sportolók véleményét is kikérik.

(Forrás: 24.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek