Nyomtatás

Tutanhamon kiállítás: grandiózus újranyitás!

1267

Grandiózus újranyitásra készülnek a Tutanhamon kiállítás szervezői! Fertőtlenített termek és megannyi különlegesség várja a Tutanhamon kiállítás érdeklődőit a Király utcai KOMPLEX-ben, Budapesten. A szervezők gőzerővel dolgoznak az újranyitáson, meglepetéssel is készülnek.

Ahogy sok minden más, a Tutanhamon kiállítás minden rejtélye és kincse is karantén alá került márciusban Budapesten, a Király utcai KOMPLEX-ben. A szervezők a megfelelő biztonsági intézkedések mellett gondoskodtak a kincsek felügyeletéről, a relikviák folyamatos őrzéséről.

Most, az újranyitás időszakában pedig nemcsak a felfoghatatlan értékű kincsek, hanem a látogatók egészségügyi biztonságának megőrzésére is óriási hangsúlyt fektettek a kiállítás szervezői.

„Nap mint nap figyeltük mi is a rendezvényekkel, kiállításokkal kapcsolatos korlátozásokat és enyhítéseket, de ugyanúgy napi szinten monitoroztuk a koronavírus-járvány terjedésének aktuális állását.

Mint mindenki, úgy mi is szomorúan vettük tudomásul a zárást, de látva a számokat, úgy véljük, hogy a kormány időben hozott felelős döntést a szigorításokkal kapcsolatban. A régóta várt újranyitással kapcsolatban pedig elmondhatom: biztonsággal lesz látogatható a Tutanhamon kiállítás. Régóta készültünk erre a napra” – mondta Oláh Zsuzsanna.

A JVS Group Magyarország kommunikációs vezetője hangsúlyozta: a KOMPLEX takarítószemélyzetének tagjai baktericid, fungicid és virucid fertőtlenítőszerrel tisztították le a nyitás előtt a KOMPLEX valamennyi kilincsét, ajtaját és ablakát, ezzel is védve a kiállításra érkező vendégeket. Oláh Zsuzsanna elárulta: grandiózus nyitásra készülnek: családi kedvezménnyel várják a vendégeket.

„A Tutanhamon kiállítás újranyitása nemcsak az érdeklődőknek, hanem nekünk is egyfajta ünnep. Meglepetéssel és különleges ajánlattal készülünk: július 30-án és 31-én családonként egy gyermek ingyenesen tekintheti meg a tárlatot. Állíthatom, hogy akik a Tutanhamon kiállítás újranyitásának első pár napján érkeznek, különleges élménnyel fognak gazdagodni” – mondta titokzatosan a JVS Group Magyarország kommunikációs vezetője.

A budapesti KOMPLEX-ben (1061 Budapest, Király u. 26.) 2020. július 30-tól lesz újra látogatható a Tutanhamon kiállítás, jegyek korlátozott számban lesznek elérhetőek az ismert jegyirodáknál, illetve a helyszínen.

Nyitási kedvezmény pontos leírása:
Az újranyitás alkalmából július 30-án és 31-én családonként egy gyermek ingyenesen tekintheti meg a tárlatot. A különleges ajánlat a helyszínen megvásárolt aznapi jegyekre érvényes, és csak a 6-14 éves korú gyermekre vonatkozik. Az ajándék jegyet a gyermeket egyedül kísérő felnőtt is igényelheti.

(Forrás: montazsmagazin.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek