Nyomtatás

Új szolgáltatást indított a Telenor, itt az Otthonline

674

Korlátlan böngészés és e-mailezés otthon vagy az irodában, távmunkás Office és biztonsági megoldások találhatók a Telenor hétfőn bejelentett új, Otthonline nevű csomagjában.

Az operátor szerint az ajánlat rugalmasságából kifolyólag a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig minden cég számára érdekes lehet. Segítségével a munkavállalók bárhová magukkal vihetik a céges netet és az irodájukat.

Kis beruházással profi online környezet alakítható ki – ígéri új szolgáltatáscsomagjáról a Telenor. Az Otthonline-t az elmúlt hetek fejleményeinek kielemzése után alakították ki, amikor is mérettől függetlenül szinte minden vállalatnál megváltoztak a munkavégzés körülményei. A kisebb vállalkozások kezdetben előnyben részesítették az ingyenes alkalmazásokat, ezzel vállalva a sokszor zavaró hirdetésekkel és minőségingadozással járó kompromisszumot, azonban a karanténidőszak első tapasztalatai segítettek pontosítani a céges felhasználói igényeket – véli a Telenor, amely szerint mostanra minden szegmens előszeretettel keresi a professzionálisabb megoldásokat.

A meglévő és új üzleti előfizetők számára is elérhető Otthonline központi eleme a mobilinternetes hozzáférés, amely routerrel nagyképernyős készülékekre is továbbosztható. A Telenor tájékoztatójából kiderül, az ajánlat 100/200/500 GB-os adatkerettel elérhető, de úgy, hogy a böngészőbéli internetezés és a levelezőprogramok forgalma nem fogyasztja a keretet.

teleee

A szolgáltatás olyannyira nincs helyhez kötve, hogy belföldön akár rendszeresen változó helyszínről is üzemeltethető, azaz a munkavállaló magával viheti az online irodához szükséges infrastruktúrát a vállalat telephelyére, otthonába vagy akár nyaralójába is – mindenhova, ahol elégséges a térerő. A csomag része a díjmentesen választható kisebb vagy nagyobb kapacitású wifi router, illetve nagyobb lefedendő terület esetén egy jelerősítő repeater is kérhető a Telenortól.

Az Otthonline-ban további kiegészítőként választható az Office 365 irodai szolgáltatáscsomag (benne az Office régóta jól ismert részei, illetve a tömegek által az elmúlt hetekben felfedezett Teams), valamint egy, az első hat hónapban ingyenesen használható F-Secure biztonsági szolgáltatás.

(Forrás: hvg.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek