Nyomtatás

Újabb, kreativitásra ösztönző kezdeményezését tette közzé az Agora

429

Újabb, kreativitásra ösztönző kezdeményezését tette közzé az Agora – Szombathelyi Kulturális Központ: ezúttal a fotózás szerelmeseit célozta meg #színárvány elnevezésű felhívásával.

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben nem lehet rendezvényeket tartani, ezért kihívás előtt álltak az Agora – Szombathelyi Kulturális Központ munkatársai, hogy milyen módon hozzanak színt nemcsak a megyeszékhelyen, hanem a megyében élők életébe is ebben a nehéz időszakban. – Viszonylag hamar elkezdtük a járványhelyzetben a tevékenységünket, az online térbe tettük át azt. Kollégáimnak sok kreatív kezdeményezése volt, a kézművességtől kezdve, a slam poetry-n át a zenés-táncos felhívásokig.

Kovács Viktória felvetése volt, hogy most fényképezéssel szólítsuk meg az embereket, az ő ötletével született meg a #színárvány felhívásunk – tudtuk meg Horváth Zoltán igazgatótól. A következő hetekben a szivárványra koncentrálnak, kéthetente teszik közzé, hogy a következő tizennégy napos etapban milyen színtematikában várják a fotókat, amelyeket a Facebook-oldalukon is posztolnak majd.

– Jó minőségű (nagy felbontású) fényképeket kérünk, hiszen a legvégén, amikor a veszélyhelyzetet feloldják, készülünk egy nagy eseményre, koncerttel, helyi zenekarok bevonásával, és egy kiállítást is tervezünk, amelyen bemutatjuk a zsűri által kiválasztott fotókat, a többit pedig az online térben adnánk közre – emelte ki az intézményvezető.

Először a piros színt jelölték meg, ennek jegyében május 22-éig várják a fotókat. Bármilyen korosztálytól, bármilyen technikával készített, mindenképpen kreatív felvételekre számítanak.

(Forrás: veol.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek