Nyomtatás

Szívecskék az ablakokban

600

Piros szívek a társasházak ablakaiban, már Debrecenben is. A lakók a koronavírus-járvány elleni küzdelemben helytálló egészségügyi dolgozóknak mondanak így köszönetet.

Miközben meghalt újabb öt krónikus betegséggel küzdő, idős beteg a koronavírus-járványban Magyarországon; a fertőzöttek száma pedig 623-ra nőtt, az emberek egyre kedvesebb gesztusokat tesznek a vírus ellen küzdő orvosokért, ápolókért. A taps mellett már a szívek is megjelentek az ablakban, de nem csak Budapesten, hanem az ország több pontján is.

Közben Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában közölte: a kijárási korlátozások jövő hét szombatig vannak érvényben, és dönteni kell, hogy fenntartják-e vagy sem. “Ha a kényszer rávisz, megtesszük” – fogalmazott.

Megjegyezte, közeleg a húsvét, amely egy családi ünnep, “vinné az embert a lába, a szíve”, de “ez most aligha lesz lehetséges” vagy csak szigorú korlátozások között.

(Forrás: ridikul.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek