Nyomtatás

Újabb budapesti autómegosztó csökkentett árat

671

A MOL Limo egyelőre kivár, de a GreenGo példáját követve mától már a Share Now is olcsóbban használható - tudta meg a hvg.hu.

Nemrégiben írtunk arról, hogy a hazai autómegosztók hogyan reagáltak a koronavírus terjedésére: első körben a MOL Limótól és a GreenGótól kaptunk válaszokat, most pedig a harmadik szereplő, a Share Now is megszólalt.

Akinek esetleg ismeretlenül cseng a szolgáltatás neve, annak röviden annyit, hogy a BMW és a Daimler tavaly hozta létre közös vállalatát, a Share Now-t, mely a korábban egymástól függetlenül működő DriveNow és car2go autómegosztó szolgáltatások erejét egyesítette.

A Share Now nemzetközi protokollja szerint az autókat négyszer gyakrabban takarítjuk, rendszeresen fertőtlenítjük és fertőtlenítő kendőket is helyeztünk az autókba. Ezeket folyamatosan ellenőrizzük és pótoljuk, amennyiben elfogynak"

– nyilatkozta a hvg.hu-nak Fischer Péter, a szolgáltatás üzemeltetését ellátó Wallis Autómegosztó Kft. ügyvezetője.

A takarítás és fertőtlenítés nemcsak egy felszíni tisztítást jelent, ami a kormánykereket, kárpitot, műszerfalat, irányjelzőt és a sebváltót érinti, hanem fertőtlenítő aeroszollal is átfújjuk az autók belső légterét"

– tette hozzá Fischer, aki elmondta, hogy az ügyfeleket hírlevélben, applikáción belüli felugró üzenetben és a hivatalos social media csatornákon is tájékoztatták.

A Share Now arra kéri az ügyfeleit, hogy csak abban az esetben üljenek autóba, ha egészségesek.

Autóink perc alapú bérlési díját március 18-tól jelentősen csökkentettük, a regisztrációt pedig ingyenessé tettük, hogy a hozzáférést minden olyan potenciális felhasználó számára megkönnyítsük, akinek szüksége lehet ránk. Ezen felül minden héten levezethető kreditet is jóváírunk minden ügyfelünk számára, hogy a költségekhez így is hozzájáruljunk"

– árulta el a cégvezető.

A MOL Limo a MOL Bubitól eltérően egyelőre nem lett olcsóbb, a GreenGo kedden 30 százalékkal csökkentette a menetdíjat.

A városi forgalom csökkenése ellenére azt látják a Share Now-nál, hogy bizonyos időszakokban a felhasználás frekventáltabb. A regisztrációs kedv nem csökkent, nagyon sokan érdeklődnek a szolgáltatás iránt, a jelenlegi helyzetben azonban nem igazán lehet megbecsülni, hogy hogyan alakulhat a közeljövő – mondta Fischer.

(Forrás: hvg.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek