Nyomtatás

Meghosszabbították a Tutanhamon Kincsei kiállítást

2020-02-24 601

A nagy érdeklődésre való tekintettel április 26-ig meghosszabbítják a Tutanhamon kincsei kiállítás nyitva tartását. A régészeti rekonstrukciós kiállítás novemberben nyitotta meg a kapuit a belvárosi Komplexben, és eredetileg február végéig várta volna a látogatókat.

„Meghallgattuk a látogatók igényeit és úgy döntöttünk, hogy április 26-ig nyitva maradunk, így adunk lehetőséget azoknak, akik szeretnék még megtekinteni az ókori világ legnagyobb rejtélyét felvonultató tárlatot” – mondta Bátyi Dániel, a kiállítást is szervező JVS Group Magyarország vezérigazgatója.

A JVS Group hozta el Budapestre a Titanic kiállítást, a BODY kiállítást, az Inkák Aranyát és a Világ Múmiái tárlatot, majd most története eddigi legnagyobb sikerét, Tutanhamon- rejtélye és kincsei kiállítást, ami minden látogatottsági rekordot megdöntött.

tutki2A Tutanhamon kiállítás tudományos szempontból is világszenzációnak számít

„A Tutanhamon kiállítás nemcsak a látogatottsági adatok miatt kedves a számunkra, hanem azért is, mert egy tudományos szempontból is világszenzációnak számító tárlatot sikerült Budapestre hoznunk” – tette hozzá Bátyi Dániel.

Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek