Nyomtatás

Debrecenben nyílik a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme

2019-11-18 975

A nemzetközi szinten is egyedülállónak számító gasztronómiai különlegességet nyújtó Creppy, egy családi vállalkozásból indult 13 évvel ezelőtt, Miskolcról.

Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően a Creppy mára egy sikeres franchise márkává nőtte ki magát, amit jelenleg a világ 12 legígéretesebb innovatív franchise vállalkozása között tartanak számon. A turizmusonline.hu beszámolója szerint a dinamikusan fejlődő vállalkozás most egy újabb mérföldkőhöz ért, ugyanis Debrecenben nyílik a PalacsintaHáz első franchise étterme.

A Creppy nem csak hazánkat hódította meg, de már Amerikában is felfigyeltek a palacsinta íz-élményt egy teljesen új perspektívába helyező vállalatra. Idén Las Vegasban a franchise legnagyobb nevei a Creppy Franchise koncepcióját beválasztották a világ 12 legígéretesebb szisztémája közé. 

A Creppy prémium palacsintás vendéglátásának története 2006-ban indult útjára Miskolcról, a PalacsintaHáz megnyitásával. Az évek szorgalmas munkájának és a tudatos fejlesztéseknek köszönhetően 2014-ben megalapítottuk és levédettük a Creppy márkanevet, melyre építve mára kidolgozásra került, végső formát öltött a Creppy részletes franchise rendszere.”

- árulta el a Creppy alapítója, Oszlánczi Réka.

palihaz3

Réka elmondása szerint a Creppy franchise koncepció alapja a márka által nyújtott kivételes, prémium palacsintás vendéglátás, amelyben művészi szinten alkotják a palacsintás ételkülönlegességeket, mindezt éttermi színvonalon, egyedi szervizzel kínálva a vendégeknek.

Ehhez az élményhez szeretnének társulni most a Creppy debreceni franchise partnerei, Kákos Eszter és Szabó László. Régi terveik között szerepelt egy vendéglátóhely létrehozása, és mivel debreceni lakosok nem is volt kérdés, hogy hol nyissák meg a Creppy PalacsintaBistrot.

A debreceni egység megnyitása fontos mérföldkő a Creppy Franchise System életében. Bízunk benne, hogy hamarosan országszerte további franchise üzletek nyilnak

.- mondta Dr. Mandel Katalin a Franchise Szövetség Főtitkár Asszonya. 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek