Nyomtatás

Nem árt felkészülni: több ezer motoros lepi el Budapestet

371

Négy hónap, 120 nap múlva szenvedélyes Harley-Davidson-rajongók ezrei gyűlnek majd össze Budapesten, hogy megünnepeljék a motorgyártó cég fennállásának 120. évfordulóját. A 120 éves Harley-Davidson európai fesztiválját, amely sok szempontból egyedinek és izgalmasnak ígérkezik, június 22–25. között tartják meg Budapesten.

Ez a korszakalkotó fesztivál a világ minden tájáról egy helyszínre tereli a motorozást kedvelőket és a H-D-rajongókat, hogy közösen ünnepeljék az ikonikus Harley-Davidson márka örökségét, a cég által az elmúlt 120 évben gyártott különleges motorokat, s hogy bepillantást nyerjenek abba is, milyen izgalmas jövő vár rájuk.

A fesztivált június 22–25. között a Puskás Aréna Parkban rendezik, és a látogatók négy, programokban gazdag napra számíthatnak, világszínvonalú élőzenei kínálattal. Öt színpadon több mint ötven együttes lép fel és nyújt változatos zenei programot. A nagyszínpadon számos nemzetközileg is elismert művésznek tapsolhat a közönség: az ausztrál rockbanda Wolfmother június 24-én szombaton lép fel, a Deep Purple legendája, Glenn Hughes június 25-én vasárnap játssza el az együttes legkedveltebb számait. A fesztivál második napján, június 23-án a női zenészeké lesz a főszerep, fellép többek között a nashville-i nővérek, Rebecca és Megan Lovell fémjelezte Larkin Poe; és mindeközben a legnépszerűbb magyar művészek közül is többen színpadra állnak.

A fesztivál egyik fénypontja pedig a Harley-Davidson-parádé lesz, amelynek keretében több ezer motoros gurul végig Budapest történelmi nevezetességei között.

A Harley-Davidson európai fesztiváljáról bővebb információk>>

| Forrás és fotó: magyarnemzet.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek