Nyomtatás

Agrár- és egészséginnovációk mutatkoztak be Budapesten

409

Budapesten került sor a TOP 100 Media InnoInvest DemoDay 2022 rendezvényére, ahol számos hazai innovátor mutatkozott be a szakmai zsűri és a közönség előtt. A fejlesztések nagy része az agrár- és az egészségszektor területéről érkezett.

„A TOP 100 Media elkötelezett az ígéretes hazai innovációk irányába. Rendszeresen segítjük érvényesülésüket és támogatjuk a piacra jutásukat” – mondta Radván Sándor főszerkesztő.
Az egész napos eseményen közel 20 befektető és 30 innovátor vett részt. A hazai szakemberek és intézmények mellett a kínai és az amerikai piac is képviseltette magát. A nagy sikerű eseményt az innovációval kapcsolatos előadások és a díjátadók zárták.

topszaz2

Az innovátorok bemutatkozásai alapján az SBGK Ügyvédi Iroda és Szabadalmi Ügyvivői Iroda jóvoltából öt innováció részesült „Ígéretes innováció” elismerésben és az ezzel járó egy–egy órás ingyenes ügyvédi, illetve szabadalmi ügyvivői személyes konzultációs díjban:
Dorogi Gábor (Centipede – automatizált 3D modellek CT felvételekből),
Gallai Máté (Kuube – okos utcabútorok mindenhol),
Pelczer Dóra (Artemis – menstruációs fájdalmat csillapító okosruha),
Prof. Csikász-Nagy Attila Pitch: Keömley-Horváth Bence (Cytocast – személyre szabott sejtszimulátor),
Lele Lajos és Mucsiné Dr. Hoffmann Anna (Alga-System – Spirulina alga előállítása).

Dr. Varga Miklós, Florida állami közjegyzője és startup-üzleti mentor három cég részére adott át díjat. A fődíjat, a díjmentes amerikai cégalapítást 3 millió forint értékben Kiss Balázs (Seyu – szelfis szurkolás) nyerte. Az egy–egy millió forint értékű különdíjak nyertesei: Gallai Máté (Kuube – okos utcabútorok mindenhol) és Tajti László (Clarabot – biztonságos, könnyen hozzáférhető, globális információmegosztó rendszerek).

| Esemény Menedzser

 

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek