Nyomtatás

Fergeteges koncertek és óriási buli várható a Szent István Nap nagyszínpadain

320

Augusztus 18–21. között négy budapesti helyszínen, a Retro Tabán, a Road Movie Live, a Szabadrét Fesztivál és az Utcazene Fesztivál színpadain a magyar könnyűzenei élet olyan ismert előadói lépnek fel, mint Nagy Feró és a Beatrice, az EDDA művek, az Ivan&the Parazol vagy a Csík zenekar.

Idén Magyarország születésnapját, a Szent István Napot húsznál is több fővárosi programhelyszínen több száz programmal és változatos műsorkínálattal ünnepeljük. Négy különböző helyszínen számos könnyűzenei koncert várja a kikapcsolódni vágyókat – adta hírül a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A Retro Tabán népszerű, az idősebb és a fiatalabb korosztály által egyaránt jól ismert dallamokkal kecsegtet; a rendezvénysorozatnak kultikus helyszín, az évtizedekre visszanyúló pop-rock koncerthagyományokkal rendelkező Tabán lesz a házigazdája

A fellépő zenekarok között a rock zenei élet legismertebb klasszisai, többek közt Deák Bill Gyula, Nagy Feró és a Beatrice, Hevesi Tamás, Török Ádám és a Mini, a Takács Tamás Dirty Blues Band, valamint az EDDA Művek is megtalálhatók.

A Műegyetem rakparton kap helyet a Road Movie Live: népszerű hazai zenekarokat és előadókat arra kértek, hogy a számukra legkedvesebb tájakat, utcákat, tereket, városokat vagy régiókat elevenítsék fel dallamaikkal. Itt többek között az Ivan&the Parazol, a Kaukázus, a Bohemian Betyars, a Hiperkarma és a Kelemen Kabátban zenekarokkal találkozhatnak a látogatók.

Szabadrét Fesztivál szervezői az elektronikus és az élő zene rajongóira egyaránt gondoltak. A fesztiválnak teret adó Erzsébet téren zenével és piknikkel várják a szórakozni vágyókat kora délutántól estig. A hazai fellépők mellett 360 fokos fotózás, silent disco, tűzzsonglőrök és festőprogram is szórakoztatja az ide látogatókat.

Akik inkább külföldi előadókat hallgatnának a hétvégén, azok válasszák az Utcazene Fesztivál és Foodtruck Show programsorozatot. A Veszprémi Utcazene Fesztivál és a város legmenőbb foodtruckjai költöznek be a Szabadság térre és a környező utcákba, ahol így a zenehallgatást gasztronómiai örömökkel lehet vegyíteni.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek