Nyomtatás

Új kulturális és gasztronómiai központ nyílik a Balatonnál

415

Június 17. és 19. között a Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja. A három nap alatt olyan együttesek lépnek majd fel, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok vagy a Honey Beast. Aki pedig jegyet vált az eseményre, belépést nyer vele a szigligeti várba és a szigligeti strandra is.

A fesztivált követően a Várudvar egész nyáron koncertekkel és szabadtéri színházi előadásokkal várja a kikapcsolódni vágyó közönséget. Akik zenei élvezetekre vágynak, azok a hazai kamara-, könnyű- és popzene legjobbjait láthatják majd. Többek között lesz Tankcsapda, Zorán, Wellhello és Budapest Bár, Kamarás Iván, László Boldizsár és Szekeres Adrien koncert, Szűcs Gabi, Falusi Mariann és Váczi Eszter Pop-Swing and Soul című estje és Geszti Péter is színpadra lép. A koncertek mellett szabadtéri színház és szabadtéri mozi is gazdagítja a kínálatot: például a Centrál Színház két előadása: a Házassági leckék 1. és 2., amely egyszerre elgondolkodtató és szórakoztató, és amelyben olyan nagyszerű színészeket láthat közönség, mint Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni és Schmied Zoltán, de más színházak darabjai is láthatóak lesznek, mint például a Meseautó, az Egérfogó, A miniszter félrelép és a Loveshake. Emellett több egyszemélyes produkció is várja a nézőket, melyek keretében többek között olyan fantasztikus színészeket láthatnak a színpadon, mint Csányi Sándor, Thuróczy Szabolcs, Pokorny Lia, Hernádi Judit, Kern András és Dobó Kata. A Várudvar gasztronómiai részlegén pedig olyan éttermek kínálatát ízlelheti meg a közönség, mint a Nem rossz süti by Rácz Jenő, a Buja Disznó(k) Bíró Lajossal, a Digó Pizza és a Costes, valamint egy Pop up stand, ahol hétről hétre más és más éttermek főznek.

| Forrás: deszkavizio.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek