Nyomtatás

Születésnapot ünnepelt az alsópáhoki Bobo Fun Park

440

A pandémiás lezárások idején épült létesítmény hamar a régió kedvenc aktív szórakoztató központjává vált. Az elmúlt egy évben több mint 50 000 látogató választotta szabadidős programnak a Bobo Fun Parkot.

A születésnapi ünnepség meghívott sztárvendégei Buzás Dóri, Nagy Dani és Herczeg-Kis Bálint voltak. Az interaktív közönségtalálkozó előtt és után is a versenyeké volt a főszerep az arénában. Bárki összemérhette az erejét a park sárgapólós animátoraival, sőt még az exatlonistákkal is. Egyéni és abszolút rekordok dőltek meg, a gyerekek hősök lettek, a felnőttek kicsit újra gyerekek.

A park előtti szabad téren több mint 80 versenyzőből állt össze a 3 csapat, akik az exatlonisták vezetésével a tévében látott feladatokhoz hasonló erőpróbán mérhették össze az erejüket - tájékoztatott a Bobo Fun Park.

A köszöntő beszédben Sós Éva igazgatóhelyettes kiemelte, hogy az osztályirándulással érkező gyerekek lelkesedése, a csapatépítő tréningeken határaikat feszegető felnőttek, valamint a visszatérő családok és baráti társaság igazolják, hogy

jó úton jártak az üzemeltetők, amikor megálmodták az aktív kikapcsolódásnak ezt az új formáját. Ráadásul a Bobo Fun Park időjárástól függetlenül egy biztos pont lehet a kedvenc programok között.

A hely addiktív, hiszen mindig lehet magasabbra mászni, gyorsabban teljesíteni.

A hallgatóság elámult, mikor kiemelte, hogy a 3 emeletnyi magasságba vezető Speed Wall-on a sárgapólós rekorder (Türgyei Márk) 2,38 mp alatt mászott fel.

Az igazgatóhelyettes azt is elárulta, hogy vannak fejlesztési tervek, hogy a Bobo Fun Park hosszú távon izgalmas kihívást jelentsen a látogatóknak.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek