Nyomtatás

Két év után újra megrendezik a Red Bull Pilvakert

423

A mára már ikonikusnak számító rendezvényt az utóbbi két évben elhalasztották, 2022-ben viszont újra összeáll a magyar zeneipar krémje. Mint megírtuk, a koronavírus-járvány miatt nemcsak 2020-ban, hanem 2021-ben is elmaradt a Red Bull Pilvaker, amely 2012-ben alakult.

Legfőbb motivációjuk az volt, hogy közelebb hozzák a mai szóforradalmárokat a ’48-as költőkhöz, ami sikerült is, mivel a rendezvény az évek alatt már úgy kinőtte magát, hogy a Papp László Budapest Sportarénát is pillanatok alatt megtölti.

Jó hír, hogy két év után, március 15-én újra megrendezik, amikor is A Szavak Forradalmáé lesz a főszerep. Mint közleményükben írták, jubileumi műsorral készül a Pilvalker-csapat, akiket utoljára lehet majd ebben a formában együtt látni a színpadon.

Miután a társaság Petőfi Sándor Anyám tyúkja című versével debütált a nagyközönség előtt, ezért a tízéves évfordulóra most újra átdolgozták a verset, ezt élőben is hallhatják azok, akik március 15-én az arénába látogatnak. Az esemény azért is lesz emblematikus, mivel a Pilvalker-csapat ezzel a produkcióval most utoljára lép együtt színpadra. A rendezvényen természetesen ott lesz Kautzky Armand színművész, illetve Papp Szabi, Járai Márk, Sub Bass Monster, Lábas Viki, Marsalkó Dávid, Fluor Tomi, Diaz, Szakács Gergő, Fura Csé, Dipa, Deego, Bom, Eckü, Szivák Zsolt, Meszi, Singh Viki, Delov Jávor és a Random Trip zenészei, valamint Trokán Nóra, Pálmai Anna és Bánki Beni.

A teljes cikk az index.hu-n olvasható: Két év után újra megrendezik a Red Bull Pilvakert >>

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek