Nyomtatás

Január 18-án újra megnyílik a megújult Ady Emlékmúzeum

303

Január 18-án megnyílik a megújult Ady Emlékmúzeum, a Petőfi Irodalmi Múzeum filiáléja egyebek mellett barátságosabb közönségforgalmi terekkel, megújított kiállítással, új múzeumpedagógiai foglalkozásokkal és programsorozatokkal várja az érdeklődőket.

Az idei év programkínálatát az Egymás otthonai elnevezésű beszélgetéssorozat első előadása nyitja február 4-én - olvasható a közleményben.

Mint írják, a Mindennemű hagyatékunk alcímet viselő előadás Ady Endre és Boncza Berta (Csinszka) írásos és tárgyi hagyatékát járja körül Zeke Zsuzsa irodalomtörténész, a PIM muzeológusa és Benkő Andrea, a Stációk és Tárgyak - Ady Endre és az Ady-család tárgyi hagyatéka digitális katalógus szerkesztője segítségével.

A program belépőjeggyel látogatható. Az Ady Emlékmúzeum programkínálatáról bővebb információk a Petőfi Irodalmi Múzeum weboldalon találhatók - áll az összegzésben.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek