Nyomtatás

Zoób Katival folytatódik a Dresszkód című kiállítássorozat

287

A Dresszkód: szecesszió című kiállítás után egy kortárs divattervező legenda, Zoób Kati öltözeteiből nyílik kiállítás január második felében a budapesti Ráth György-villa összes termeiben.

Az Iparművészeti Múzeum állandó kiállításával közösen megtekinthető ruhaköltemények jelenthetik a 2022-es év első meghatározó múzeumi élményét a fővárosban. A kiállítás ráadásul nem csak viseleteket, hanem Zsolnay ihlette Zoób Kati-ékszereket is felvonultat majd, amelyek méltó kiegészítői a divattervező ruháinak.

A Ráth-villában (VI. Városligeti fasor 12.) a hét folyamán - szombat kivételével - még látható a Körforgásban: Romani Design című kiállítás és a kortárs iparművészek adventi dekorációi is szintén január 2-ig díszítik a villa termeit. Az Iparművészeti Múzeum gyűjteményéből ősszel nyílt Terítéken című luxuskerámia-válogatás a nagy érdeklődés miatt pedig három hónappal tovább, április 3-ig lesz látogatható a Vajdahunyad várban.

További információk>> imm.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek