Nyomtatás

Nyári eSport tábor

523

Az eSport Szombathely jóvoltából kitelepüléseken kóstolhatnak bele az érdeklődők a virtuális játékok világába. A Király SE nyári focitáborában a legmodernebb eszközöket és játékokat próbálhatják ki a gyerekek. Az egyesület célja, hogy az év végén megnyissa akadémiáját.

Ragyogóan szórakoznak a gyerekek a Király SE nyári focitáborában, ahol az eSport Szombathely jóvoltából az edzések mellett a virtuális világ rejtelmeibe is belekóstolhatnak. A dinamikusan fejlődő eSport Szombathely egyesület célja a kezdetek óta a közösség építése, az ilyen kitelepüléseken pedig mindenki számára remek lehetőség nyílik kipróbálni a legmodernebb eszközöket és az új játékokat. A kitelepülésen a PS4 és PS5 konzolokon a népszerű focis játékban, a FIFA-ban, autós szimulátorban és VR-játékban is összemérhették tudásukat a lurkók.

Baráth István - instruktor, eSport Szombathely
“Nagyon jól érzik magukat. Folyamatosan azt kérdezik, hogy ugye holnap és holnapután is jövünk-e. A hét bármelyik napján tudnának ezekkel a játékokkal játszani. Örülünk neki, hogy sok boldog arcot láthatunk.”

A felhőtlen szórakozásban az eSport Szombathely jól felkészült, fiatal instruktorjai segítenek a gyerekeknek, hogy eligazodjanak az e-sport világában.

Visnyovszky Roland - instruktor, eSport Szombathely
“Nyáron a versenyeknek vége van és ilyenkor próbáljuk a gyerekeket közelebb vinni ehhez az egész közeghez. Ilyenkor beállítjuk nekik a játékokat és levezénylünk egy többórás időtöltést nekik, amivel kellemesen és hasznosan töltik a szabadidejüket.”

Az eSport Szombathely tagjai nem csak táborokban, céges rendezvényeken, falu- és gyermeknapokon is megjelennek. Ezeken egyrészt a játékok megismertetése a cél, az egyesület tagjai pedig interaktív és informatív előadásokon beszélnek a videojátékok hatásairól. A Király SE táborában minden focista növendék jól szórakozott az eSport Szombathely kitelepülésén.

Sodics Tamás
“Örülök, hogy ki tudtuk próbálni ezeket a konzolokat, például a PS5-el még nem is játszottam, de jók ezek a játékok, jónak tűnnek. A táborban is jól érzem magamat.”

Az eSport Szombathely az év végén szeretné megnyitni az akadémiáját is, amely várhatóan a Haladás Sportkomplexumban kap majd helyet.

| Forrás: sztv.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek