Nyomtatás

A MÜPA újra nyitva!

404

Végre eljött a várva várt pillanat, amikor újra kitárjuk a kapukat, hogy ismét együtt, élőben élvezhessük a hamisítatlan Müpa-élményt. A nyári újranyitásra izgalmas programmal készülünk: érkezik egy lenyűgöző operadíva, de az újcirkusz és a jazz rajongóinak is tartogatunk meglepetéseket.

A 2021/22-es évadban pedig világsztárok és a hazai kulturális élet olyan kiválóságai követik majd egymást, mint Zubin Mehta, Anna Netrebko, Christian Thielemann, Anoushka Shankar, Baráth Emőke, Snétberger Ferenc vagy Jacob Collier.

A jegyértékesítés a nyári programokra a nagyközönség számára június 14-én 10 órakor, a jövő évad eseményeire június 22-én 10 órakor kezdődik online felületeinken és jegypénztárainkban.

Hálásak vagyunk, hogy rendkívül sokan kitöltötték az újranyitással kapcsolatos kérdőívünket, az ennek mentén kialakított működési rendről részletesen ide kattintva olvashat. A fokozatos és mindenki számára megnyugtató újranyitás során az együttműködésüket előre is köszönjük!

Nagy öröm, hogy védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőinkkel hamarosan személyesen is találkozhatunk a Müpa épületében, de fantasztikus programokkal folytatódnak a Müpa Home ingyenes online koncertközvetítései is.

Tartson velünk, eláruljuk, mi minden lesz kihagyhatatlan a következő hetekben és a jövő évadban, a Müpa valóságos és virtuális hangversenytermében!

| Forrás: Müpa

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek