Nyomtatás

Szezonnyitó Grillfesztivál és Vásár | Üröm - március 18.

2023-03-14 802

Nyisd meg a grillszezont velünk együtt egy emlékezetes fesztiválon, kóstold meg a mesterek fogásait, és találd meg álmaid grillsütőjét vagy kemencéjét!

Március 18-án újra összehívjuk a grill & BBQ szakma nagyjait, akik segítségével felvonultatjuk, és élesben be is mutatjuk a kültéri gasztronómia teljes arzenálját. Profi grillmesterek élőben mutatják be, hogyan működnek a legtutibb gázos, faszenes és fatüzelésű grillek, kemencék, és hogyan hozható ki a legtöbb a sütőkből a különféle izgalmas kiegészítők használatával.

A "végeredmény" pedig természetesen meg is kóstolható: Készül majd steak Broil King gázgrillen, porchetta faszenes kamadóban, nyársra húzott tengeri különlegességek Ofyr sütőn, elmaradhatatlan nápolyi pizza Alfa Forni kemencében, és még sok mennyei grill és BBQ finomság!

Ha szereted az izzó faszén illatát, ha rajongsz a tábortűz hangulatáért, ha a grillezés szó hallatán te is megéhezel, és odavagy a füstös ízekért, gyere el, ismerkedj igazi grilles arcokkal, tanulj a legjobbaktól, kóstold végig a fogásokat, és szerezd be a neked való grillt!

További információk: cooltix.hu

| Forrás és fotó: SpaTrend

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek