Nyomtatás

Étterem Hét, 2023 március 19-ig

2023-03-12 805

2023. március 9. és 19. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket!

Az éttermi résztvevők egy része mindössze 5.900 Ft-tól, a többiek 7.900 Ft-tól kínálnak Prémium menüt, illetve 9.900 Ft-tól Exkluzív menüt (szervízdíjjal együtt!). A Prémium és Exkluzív menüt kínáló vendéglátóhelyek az Étterem Hét étterem-lista oldalán piros, "DiningCity Csillaggal" vannak megjelölve.

Újdonság -> Michelin ajánlással vagy Michelin Bib Gourmand díjjal kitüntetett éttermekben 4 vagy 5 fogásos degusztációs menüsorok is elérhetőek teljesen egyedi, más alkalmakkor nem elérhető árakon.
Ezek a vendéglátóhelyek az étterem-lista oldalon piros-fehér "Michelin figura" ikonnal vannak megjelölve.

Néhány étterem konszolidált felárért további ritka, vagy különleges alapanyagokból készült fogásokat is kínálhat, melyeket megkóstolhatnak a vendégek, ha nekik úgy tetszik. Ebben az esetben a felár hozzáadódik a 3 fogásos menü alapárához. A feláras ételek jól láthatóan kerülnek feltüntetésre az éttermek menülapjain, az adott étel elnevezése mellett.

150-nél is több „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül mintegy 100 budapesti és közel 40 az ország különböző pontján található meg! Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, mely Magyarország 100 legjobb étterme közé tartozik (több hazai gasztro szaklap/kiadvány alapján), Michelin ajánlással vagy Michelin Bib Gourmand minősítéssel rendelkezik!

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.

További információk: etteremhet.hu

| Fotó: welovebudapest.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek