Nyomtatás

Bach Mindenkinek Fesztivál 2023. március 31-ig

2023-03-11 458

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg a Bach Mindenkinek Fesztivált: március 16-tól a Kárpát-medence száz településén kétszáz ingyenes programon csendül fel a zeneszerző muzsikája.

A magyarországi programokon túl a Bach Mindenkinek Fesztivál mindig feladatának tartotta, hogy a határainkon túl élő magyarsághoz is színvonalas eseményeket vigyen el, ezért minden évben számos koncert zajlik Erdélyben, Felvidéken, Délvidéken. Emellett idén a háborús nehézségek ellenére Kárpátalján ismét felcsendülnek Bach dallamai.

bachmindenkinek.hu

Sőt ebben az évben átlépik a Kárpát-medence határait is, a következő hetekben Bukarest, Bern és London mellett az ausztráliai Brisbane is helyszínt ad a programoknak.

A neves zenekarok, a Kossuth- és Liszt-díjas művészek mellett a minőség iránt elkötelezett zeneiskolai együttesek és szólisták, templomi kórusok és további előadók fellépései, valamint egyebek között zenetörténeti szakértők beszélgetései gazdagítják a programokat.

A jótékonysági hagyományt folytatva az idén a Bethesda Gyermekkórház munkatársai gyűjthetnek adományokat az eseményeken, melynek részleteiről a fesztivál honlapján lehet tájékozódni.

| Forrás és fotó: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek