Nyomtatás

Első Emelet 40 születésnapi nagykoncert, 2022. december 28.

2022-11-06 517

Két különleges születésnap, egy este alatt! A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb magyar zenekara, az Első Emelet éppen 40 évvel ezelőtt alakult, Berkes Gábort pedig 60. születésnapja alkalmából köszönthetjük 2022. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában.

Az Első Emelet és Berkes Gábor neve szorosan összefonódik, hiszen Gábor a kezdetektől része volt a csapatnak. Több évtizedes pályafutásuk során több mint egy millió eladott album, 8 arany- és 3 platinalemez köthető nevükhöz, több ezer nagykoncertet adtak itthon és határainkon túl, dalaikon pedig generációk nőttek fel. A zenekar a mai napig koncertezik, a hangulat a ’80-as éveket idézi, a felfrissített hangzás pedig a 21. század modern világában is különleges.

A 40 éves jubileum alkalmából az Első Emelet klasszikus felállásban is színpadra lép! Így ezen az estén most újra együtt zenél Patkó Béla Kiki, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor Michel, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor. Egy hatalmas show keretében együtt énekelhetjük többek között a Csakazértis szerelem, az Állj vagy lövök, a Táncosnő, a Film forog tovább vagy a Madame Pompadour című dalokat. Az Első Emelet 2022-ben egy újabb mérföldkövet helyez el a magyar könnyűzene végtelen útján.

Időpont: 2022. december 28.
Helyszín: Budapest Aréna
További információk: budapestarena.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek