Nyomtatás

SuperEnduro GP, 2023. február 4.

2022-11-01 1723

A SuperEnduro GP fordulói jellemzően egynapos események, amelyek során három kategóriában küzdenek a versenyzők egymással rövid, néhány perces futamok keretein belül, általában sportcsarnokokban. A sportág lényegében az enduro, a motocross és a trial versenyzés ötvözete, az edzéseken az óra ellen kell hajtani, a futamokon viszont test-test elleni küzdelem is zajlik.

Különböző szekciók vannak, akadnak endurós, jellemzően fa- és kőakadályok, vannak motocross-elemek, például ugrók, hullámsorok, mandinerek, kanyarok, és vannak trialos ügyességi elemek is, előfordulhatnak magasabb építmények is.

A versenyzők három kategóriában mérhetik össze erejüket: a Prestige-ben olyan világsztárok küzdenek egymás ellen, mint Cody Webb, Colton Haaker, Jonny Walker, a regnáló világbajnok Billy Bolt és a hatszoros világbajnok Taddy Bazusiak, valamint itt indul Zsigovits Norbert is. A Junior kategóriában szintén nagy küzdelem jellemző. Ezek mellett betétfutamokat is tartanak, külön versenyszámot írnak ki gyerekek részére is.

Időpont: 2023. február 4.
Helyszín: Papp László Sportaréna
További információk: endurogp.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek