Nyomtatás

Zenés-táncos halfesztivált rendeznek Siófokon péntektől

2022-10-05 401

Idén is számos szórakoztató programmal vár mindenkit a Siófoki Halfesztivál.Siófok Fő tere 2022. október 7-9. között is megtelik élettel, zenével és halas ételkülönlegességekkel.

A szórakozás minden korosztály számára garantált lesz: a gyerekek a Sólya Zenekar és az Apacuka Zenekar koncertjeit élvezhetik, emellett a Levendula játszóház, Papp Kornélia interaktív halas mese foglalkozása és Bodó Iván interaktív műsora várja őket izgalmas, szórakoztató programokkal.

Számos táncegyüttes kápráztat el mindenkit egyedi koreográfiákkal, színes stílusokban. Zenei vonalon három nagy fellépővel erősít a fesztivál: Ismerős Arcok, Palya Bea és a Margaret Island robbantja fel a siófoki színpadot.

Közben minden a hal körül forog: szombaton Hal piknik főzőverseny, vasárnap Fish food verseny tölti meg a napot. A Fő teret beborító gasztro kínálat közül meglepetés sztárzsűri választja ki a 2022-es év legjobb halas street foodját, amelyet utána bárki kedvére kipróbálhat.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek