Nyomtatás

Elefánttréning és cirkusz is lesz az autós szafariparkban az Állatkertek Éjszakáján

2022-08-24 697

Az Állatkertek Éjszakája országos programként 2012-ben indult, és az elmúlt években hagyománnyá vált. A nagykörősi Richter Safari Park idén először csatlakozik a rendezvénysorozathoz: augusztus 26-ára meghosszabbított nyitvatartással és rengeteg érdekes programmal készülnek.

A nyár utolsó péntekén különleges éjszakai megvilágításban lehet megtekinteni az állatokat Nagykőrösön. A több mint három kilométeres szafariútvonal – online regisztrációt követően – saját autóval is végigjárható, de felszállhatunk a hátsó bejáratnál parkoló kivilágított kisvonatra is. Érdemes elemlámpát is vinni, hogy egyetlen apró részlet se maradjon észrevétlen a sötétben.

Az éjszakába nyúló egész napos esemény a szafariélményen és a szokásos vidámparkon, kézműves szigeten, gasztroparkon és állatsimogatón kívül egyéb extra programokat is kínál. Többek között Bereczki Zoltán és Gáspár Laci adnak koncertet, és a Relevé Táncegyesület műsorát is megnézhetik a látogatók. Lesz elefánttréning és látványetetés, motoros bemutató, tűzzsonglőr produkció, majd záróakkordként egy retró buli a BeatMakers csapatával.

Az éjszakai cirkusz show-ban porondra lép Ifj. Richter József cirkusz- és szafaripark-igazgató is, a műsorban a legendás tripla szaltó is látható lesz. Emellett akrobaták, légtornászok, bohócok és az afrikai Kenya Boys csoport teszik emlékezetessé az állatkerti éjszakát Nagykőrösön.

| Forrás: turizmus.com

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek