Nyomtatás

Cirkuszok éjszakái Balatonlellén, 2022. július 15 - 16.

2022-07-11 463

X. Cirkuszok Éjszakája Magyarország legnagyobb utazócirkuszával, a Magyar Nemzeti Cirkusszal, Balatonlellén, július 15-től 16-ig. Az eredetileg egynapos rendezvény a hatalmas érdeklődésre való tekintettel két napon keresztül tart, ahol kibővített műsorral, sztárvendégekkel és színes programmal várnak mindenkit.

A rendezvény beharangozója évekig az elefántfürdetés volt a Napfény Strandon. Ez idén nem lesz megtartva, hiszen az elefántok a Magyar Nemzeti Cirkusz többi vadállatával együtt a nagykőrösi Safari Parkban töltik megérdemelt pihenésüket, de az igazi fesztiválhangulat idén sem marad el. Az esemény házigazdája Liptai Claudia lesz.

A kétnapos programsorozat a Zenés Cirkuszi Parádé nyitja meg, ami a július 15-én 11-kor indul a Cirkusz térről a 7-es főúton a Napfény Strandra zenekari és rendőrségi kisérettel. A megnyitót közvetlenül a Balaton parton cirkuszi bemutatok követik. A Magyar Nemzeti Cirkusz óriás sátrában az esti extra, kibővített műsor elött 19 órától a nézőknek lehetőségük lesz meglátogatni a porondot, előadás után pedig a kulisszák titkaiba kaphatnak betekintést.

A Magyar Nemzeti Cirkusz sok meglepetéssel készült a Cirkuszok Éjszakájára. Csak ezen a két előadáson lesz látható Alexander Jr. lenyűgöző kézegyensúlyozó produkciója és a Főnix Tűzzsonglőr csoport. Újra porondra lépnek a Richter csoport lovas akrobatái. A vidám perceket az olasz komikusok mellett, Kamarás Norbert az Éjjel-Nappal Budapest szereplője garantálja.

További információk>>

| Forrás: turizmusonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek