Nyomtatás

Moto-Rock Fesztivál, 2022. június 16 - 19.

2022-06-16 1268

Valahogy minden rock rajongó motor kedvelő is, s valahogy minden motor kedvelő rock rajongó is. Nem csoda tehát, ha rendeznek már évtizedek óta olyan eseményt, ahol minden motor és rock kedvelő találkozhat egymással, s rockot hallgathat, miközben a motorokat szemrevételezi.

A hajdúdorogiak tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy a rockos motorosok hihetetlenül jó napokat töltsenek el kedvtelésből a településen. Mindenkit sok szeretettel várnak, aki magáénak érzi a stílust, s ha még nem is érzi át, de nyitott az újra, egy közösségre. Fergeteges hangulat kerekedik minden évben.

Ismert együttesek, bandák hevítik fel a zene rajongók hangulatát. Motoros felvonulásokban pásztázhatják a jobbnál jobb gépeket. Étel és ital is lesz bőven, így lesz miből töltekezni a rendezvény alatt. A szervezők egy igazi, jó és hangulatos bulit kívánnak minden kiérkező vendég számára.

Időpont: 2022. június 16 - 19.
Helyszín: Hajdúdorog
További információk: facebook.com

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek