Nyomtatás

Nyitott pincék napja, 2022. június 11.

2022-06-09 596

A finom balatoni borok, az élménydús balatoni hangulat, a vízpart és a baráti beszélgetések mindenkit várnak ezen a különleges napon. A borászok megnyitják pincéiket az érkezők előtt.

A balatongyöröki helyszínen több borászat is elérhetővé teszi fenséges borait, illetve betekintést nyújtanak a pincészetekbe, valamint nem mindennapi borkóstolókat is szerveznek az érkező vendégeknek. Az ínycsiklandozó borok kedvelői semmi esetre se hagyják ki ezt az eseményt, hiszen hatalmas élmény vár rájuk.

Az eseményre a gyerekek is a szülőkkel tarthatnak, hiszen finom ételek is várnak mindenkire. A helyszínen túrákat is tehetnek a gyerekekkel a közeli hegyekre és természetesen a pincéknél is lesznek érdekességek a kicsiknek. Itt minden korosztály talál valamilyen programot, amely jó kedvre deríti. A természet közelsége, a finom borok és ételek, valamint a helyiek kedvessége minden kiérkezőre vár.

Időpont: 2022. június 11.
Helyszín: Balatongyörök
További infromációk: balatongyorok.hu

| Esemény Menedzser

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek