Nyomtatás

Tokaji Borfesztivál, 2022. június 3 - 5.

2022-05-30 489

Idén újra a boré a főszerep, mely minden évben szezonnyitó rendezvény a maga nemében a gasztronómia területén. A hagyományosnak számító rendezvényen évről évre egyre több bor jelenik meg, így egyre több borásszal van lehetőségünk találkozni, megkóstolni a finom boraikat.

A tokaji bornapokat minden évben szórakoztató programok is kísérik, így a borászatok bemutatkozása mellett ezeken is részt vehetnek a látogatók. Hatalmas lakomák, ízlelőbimbókat megmozgató finomságok várják a gasztronómia kedvelőit. Az élő koncertek mellett számtalan gyermekprogram érhető el, így a család apraja-nagyja részt vehet a borünnepen.

Néptánc előadások és nosztalgia diszkó várja a táncos lábú felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Ezt a programot nem szabad kihagyni, hiszen az egész család örömét leli majd a forgatagban. Akit érdekel hazánk borkultúrája, mindenképpen látogasson el erre a színvonalas eseményre.

Időpont: 2022. június 3 - 5.
Helyszín: Tokaj
További információk: facebook.com

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek