Nyomtatás

Duna Karnevál Gála, 2022. június 10.

2022-05-30 506

Nagy öröm számunkra, hogy a Duna Karnevál több mint negyedszázadon át megszokott nemzetközi forgataga ismét magával ragadhatja a közönséget egyedülálló, színes kavalkádjával.

A Karnevál egy olyan színfoltja Budapest kulturális életének, amely egyszerre mutatja be hazánk gazdag népzenei és táncos örökségét és hozza el a nagyvilág legkülönbözőbb pontjain megőrzött néptánchagyományokat.

Ebben az évben az eredeti karneváli hangulatot varázsoljuk Budapest különböző pontjaira a hazai együtteseken és zenekarokon kívül külföldi vendégfellépőkkel. Jelen lesznek a hivatásos, hagyományőrző és amatőr néptánc-mozgalom felnőtt, ifjúsági, valamint gyermek képviselői.

A kultúra határokon átívelő összetartó ereje bizakodással tölt el bennünket, hamarosan vendégül láthatjuk külföldi barátainkat is!

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a gálaműsor teszi fel a koronát a program sorozatra. melyben a Világkarneválon külföldi vendégelőadók produkcióit láthatjuk.

A második részben a Petőfi évforduló alkalmából a Duna Művészegyüttes és a Magyar Állami Népi Együttes főszereplésével, további hazai együttesek közreműködésével állítunk színpadra egyedülálló, fergeteges produkciót.

Időpont: 2022. június 10.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
További információk: dunakarneval.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek