Nyomtatás

Május végén kezdődik az IMEX Frankfurtban

2022-05-23 306

Az eredetileg tervezett, 2022. április 26–28-i időpont helyett öt héttel később, 2022. május 31. – június 2. között rendezik meg Frankfurtban a jubileumi, 20. IMEX nemzetközi utazási és rendezvényszakmai vásárt.

A szervezők tájékoztatása szerint több mint 2800 külföldi vásárlót várnak a világ egyik legnagyobb MICE-vásárára, amelyet három év szünet után rendeznek meg újra élőben.

Az IMEX kiállítói között több mint 90 ország képviselteti magát, kiemelkedő az ázsiai desztinációk jelenléte Thaiföldtől a Fülöp-szigeteken át Hongkongig, de európai és amerikai kiállítók is jelentős számban lesznek ott a vásáron. Afrikából is minden eddiginél több szolgáltató érkezik, Etiópia ezen a rendezvényen mutatja be új kongresszusi irodáját.

A rendezvényt szervező IMEX Group vezérigazgatója, Carina Bauer így kommentálta a jelentős érdeklődést:

„Az esemény nagyságrendje egyértelműen jelzi, hogy a rendezvényszektor valóban magához tért, és kezd lendületbe jönni. A személyes találkozással megvalósuló események nagy visszatérését tapasztaljuk: az IMEX-szel egyidőben három másik jelentős szakmai vásár is zajlik a Messe Frankfurt területén, ilyen pedig nem történt húsz éves működésünk során."

A szervezők a konkrét üzletkötési és networking lehetőségeken kívül több mint 150 ingyenes képzési eseményt is kínálnak a vásár résztvevőinek a kreatív kommunikációtól a jövőtervezésen át a technológiai innovációkig.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek