Nyomtatás

Csákberényi Betyárnap, 2022. május 28.

2022-05-20 798

A Fejér megyei településen összegyűlnek a betyárok, s a lovak közé csapnak. A hangulatos bemutatók, szórakoztató programok bőséges kínálatával egy igazi betyáros napban lehet része minden kilátogató vendégnek. A község színe java várja az érdeklődőket.

Mindenkit sok szeretettel várnak a hagyományokat felvonultató csákberényi eseményre. Lovas bemutatók, fogathajtás, díjugratás, csikós versenyek, lovassági ügyességi versenyek kavalkádját élvezhetik ki a vendégek, a résztvevők és természetesen az induló, nevező versenyzők. Egész nap a lovasság és a betyárság körül fog forogni.

Csákberényben bemutatni látszik, hogy a magyar, az egy lovas nemzet. A szórakoztató programok hagyományőrző népzenei előadásokkal kápráztatják el a látogatókat. Ismert előadók emelik a feszt színvonalát, s mutatják be produkciójukat. Minden korosztály számára tartogatnak a szervezők meglepetést, így igazi családi program lehet a kis és nagy családok számára is.

Időpont: 2022. május 28.
Helyszín: Csákberény
További információk: mormost.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek