Nyomtatás

Cégmarketing trendek, 2022. június 9.

2022-05-20 593

Az online jelenlét meghatározóvá vált. Már most a hirdetési büdzsék 60 %-a oda megy. Idén rekordokat fog dönteni az online költés. A webes technológiákra még többet kell áldoznunk. Nagyon sok pénzt! Plusz még infláció és marketingszakember-hiány is van.

2023-ban vége lesz a cookie-s világnak. Elveszítjük a vásárlói, látogatói adataink 80 %-át. Még nem lehet tudni, hogyan lehet sütik nélkül megoldani a követést, a hirdetésoptimalizálást, a perszonalizálást stb. De addig biztosan ki fogjuk találni, mit tegyünk. Rengeteg új technológia kell majd hozzá, amit még idén ki kell fejleszteni! Különben éberebb versenytársaink 2023-ban elhúznak előttünk. 

Az offline marketing hátrányai és előnyei megmaradnak. Létjogosultsága a B2B-ben viszont tovább erősödik. Reneszánszát éli a személyes találkozókon alapuló esemény, rendezvény.

Marad a Google és az FB a két legmeghatározóbb platform, de nyomul a TikTok, a YouTube és az Instagram is. Ott kell lenni minden csatornán! A személyesség és az ügyfélélmény uralkodik tovább a marketing minden területén. Emiatt a videók egyeduralma megmarad. A marketingtechnológia beépül a cégek szervezetébe, szükségszerűen megvalósul a vállalat összes folyamata és a marketing integrációja.

Az évről évre visszatérő Cégmarketing trendek című konferencián a marketingszakma legjobbjai avatják be a legfrissebb trendekbe, új feladatokba a kkv-döntéshozókat és a cég marketinges munkatársait. Akik tudják, hogy a marketingre költeni kell, mert az hozza a bevételt!

Választható részvételi lehetőségek :

1. Helyszínen személyes részvétel (Grátisz: Networking Programon részvétel)  
2. Távoli részvétel élő videóközvetítésen keresztül. (Grátisz: 7 napig nézhető)  
3. Kombinált részvétel (helyszín és utólagos videómegtekintés (Grátisz: networking és 3 nap videón visszanézés)   

További információk>> ppkonferencia.hu

| Üzleti Hírszerzés

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek