Nyomtatás

Etyaki Borangoló, 2022. május 21.

2022-05-17 467

Ahogy a neve is sejteti, egy borral kapcsolatos programra invitálnak mindenkit. A különleges eseményen a helyi borászok pincészeteit lehet végig látogatni. Akik kedvelik a finom borokat, ki ne hagyják ezt a programot.

Egy kellemes ebéd vagy egy különleges borkóstolás mindenkinek kellemes programlehetőséget kínál. Itt minden borkedvelő megkóstolhatja kedvenc borát ráadásul a kellemes boros pincékben. A finom borozgatás mellett különleges gasztronómiai különlegességekkel is várnak mindenkit. A helyi pincészetek mind más és más programokat kínálnak a családoknak.

Lehetőség nyílik a bográcsozásra, részt vehetünk szőlőtúrán, megkóstolhatunk ízletes grill ételeket, de ha úgy hozza kedvünk, akkor maradhatunk a finom pecsenyezsíros kenyérnél és a hagymánál is. Jó pár pincészetben a gyerekeknek is kínálnak külön programokat, ezt érdemes jó előre megtekinteni és a barangolás útvonalát így kijelölni.

Időpont: 2022. május 21.
Helyszín: Etyek
További információk: etyekiborangolo.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek