Nyomtatás

Pálinka és Mangalica Majális, 2022. április 29 - május 1.

2022-04-28 1803

Egy nagyszabású rendezvény, mely már sokadik alkalommal kerül megrendezésre Zalaegerszegen. A szervezők sok szeretettel várják a vendégeket az ingyenes, szabadtéri gasztronómiai és családi programokra.

Hagyományteremtő és hagyományőrző céllal rendezik meg a település belvárosában ezt az eseményt. A fesztivál gasztronómiai része elsősorban a különféle pálinkafélék és a mangalica-húsból készült ízletes termékek bemutatása. A szervezők azonban nagy hangsúlyt fektetnek a gasztronómiai programok és a majálisok remek hangulatának ötvözésére.

Ennek keretében rengeteg családi és gyermekprogrammal készülnek, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozzanak a feszt ideje alatt. A zalaegerszegi program helyszínéül szolgáló, bő nyolcezer négyzetméteres területből legalább kétezer négyzetméteren vidámpark, játszóház, ugráló- és légvárak, trambulin, és még sok más gyermekprogram várja a családok kisebb és nagyobb tagjait.

Időpont: 2022. április 29 - május 1.
Helyszín: Zalaegerszeg, Zala Páza környéke
További információk: facebook.com

| Esemény Menedszer

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek